Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
4.90
5 stars: Exceptional
21 pareri

Antena radio dubla cu amplificator Opel, VW, Ford, Audi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Antena radio dubla cu amplificator pentru Opel, VW, Ford, Audi, Fiat, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, VW

Acest adaptor este necesar la inlocuirea radioului din fabrica cu un radio aftermarket, care nu este compatibil cu sistemul de antena.

Amplificatorul extrem de sensibil creste semnalul radio intr-o anumita masura. Se poate folosi pentru a creste semnalul radio. Este foarte util, dar nu garanteaza remedierea problemei 100%!!

Pentru modelele Audi 2002->, Fiat 2008->, Mercedes 2002->, Peugeot 2002->, Seat 2002->, VW 2002->, Skoda 2002-> care au mufa radio soclu pot folosi Adaptor antena soclu Fakra la soclu DIN pentru a putea folosi acest amplificator

Nota: Cablu albastru furnizat pe adaptor trebuie sa fie conectat la oricare cablu de 12V. va sugeram conectarea la cablul de la unitate, care de obicei este tot albastru.

Nota: Acest produs este doar pentru conector dublu fakra (2 prize fakra separate), nu este potrivit pentru conectorul Twin fakra (2 fakra in 1 priza). Daca nu esti sigur ca este potrivit pentru masina ta, ne poti trimite pe adresa de mail contact@caraudiomarket.ro o imagine cu mufele pentru confirmare!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura